Volg Makelaardij de Wit op Social Media

Energielabel of Maatwerkadvies

Het definitieve energielabel dient verplicht overhandigd te worden aan de kopers bij verkoop van de woning.

Internetapplicatie

Alle woningen zijn voorzien van een voorlopig energielabel die u zelf definitief kunt maken. Rijksoverheid heeft gewerkt aan een internetapplicatie waarop woningeigenaren zelf kunnen inloggen: energielabelvoorwoningen.nl. Binnen deze applicatie kunt u vooraf ingestelde gegevens, zoals informatie over de isolatie, het glas en de verwarmingsketels wijzigen of goedkeuren. Wilt u gegevens wijzigen, dan hebt u voor sommige gegevens bewijslast nodig. Deze kunt u in de applicatie zelf plaatsen door middel van het uploaden van een foto of andere ingescande documenten. Nadat u akkoord geeft voor de gegevens die zijn ingevuld, worden de gegevens op afstand gecontroleerd door een erkende deskundige. Na akkoord ontvangt u een definitief energielabel.

Voorlopig energielabel

Bent u benieuwd naar uw energielabel? Via de energielabel-checker vindt u informatie over uw energielabel. Door het invullen van uw postcode en huisnummer wordt op basis van het bouwjaar en het type woning een voorlopig energielabel bepaald. Zo’n voorlopig label is best nuttig, want aan de hand hiervan kunnen marktpartijen u uitleggen hoe uw huis energiezuiniger gemaakt kan worden.

Maatwerkadvies

Bent u voornemens energiebesparende maatregelen te treffen en wilt u daarvoor subsidie aanvragen? 

Bij sommige subsidieregelingen op energiebesparende maatregelen is een maatwerkadvies een voorwaarde. 

Voor de uitvoering van een energielabel of maatwerkadvies werken wij samen met Perfectkeur.

                        

                                                       

Energielabel1Energielabel2Energielabel3Energielabel4Energielabel5Energielabel6Energielabel7Energielabel8Energielabel9Energielabel10

Contact

Makelaardij de Wit is te vinden in het lommerrijke dorpje Delwijnen midden in de Bommelerwaard.

     

         Vluchtheuvelstraat 4
         5316 BE Delwijnen    

Wilt u een afspraak maken of graag telefonisch meer informatie inwinnen, dan kunt u bellen via telefoonnummer 0418 - 553100 of 06-10075627.

Ook kunt u per e-mail uw vragen stellen via info@makelaardijdewit.nl

Direct een taxatie aanvragen? Ga naar de taxatieaanvraagpagina!

Direct een bouwkundige keuring aanvragen? Ga naar het opdrachtformulier!

Makelaardij de Wit is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 11059319

Het BTW nummer van Makelaardij de Wit is: NL1265.23.654.B01

Privacyverklaring

Makelaardij de Wit heeft de wijze waarop ze persoonsgegevens verwerkt en gebruikt vastgelegd in een privacyverklaring. Makelaardij de Wit respecteert de privacy van alle klanten en gebruikers van de website. We dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van Makelaardij de Wit. Wees er dus van bewust dat Makelaardij de Wit niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van eventuele genoemde andere organisaties op de website van Makelaardij de Wit.

Wilt u weten hoe wij met uw gegevens om gaan, download dan de Privacyverklaring.

Woning taxatie

Woning taxatie

Het kan zijn dat u een taxatierapport van een woning nodig heeft dat is opgesteld door een erkende taxateur.

Lees meer

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Bij de aankoop van een woning komen heel wat zaken om de hoek kijken. Makelaardij de Wit kan u de deskundige hulp bieden die u bij het regelen van al die zaken nodig heeft.

Lees meer

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring

Overweegt u de koop van een bestaande woning? Voer zelf een echte onafhankelijke bouwtechnische keuring uit. Deze keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning en de kosten, zodat u goed weet wat u koopt!

Lees meer