Volg Makelaardij de Wit op Social Media

  VBO Makelaar: voor uw huiswerk

U heeft kennis gemaakt met een deskundige VBO-makelaar. Makelaardij de Wit is aangesloten bij VBO Makelaar (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed), een actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed.

Makelaardij de Wit stelt u als consument centraal en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet iedere makelaar kan zich zomaar aansluiten bij VBO Makelaar. Er zijn strenge eisen opgesteld waaraan de makelaar moet voldoen. En als hij eenmaal lid is, dient hij zich aan belangrijke verplichtingen te houden. Een zekerheid waaraan u (voor)rechten ontleent.

Waarom een VBO-makelaar?
Waarom juist een VBO-makelaar? Woningkopers en -verkopers zijn aanzienlijk voordeliger uit als ze zaken doen met een VBO-makelaar. Zij leveren de beste diensten voor een aantrekkelijk tarief.

VBO uitwisselingssysteem
De VBO makelaar is onderdeel van een netwerk van VBO-makelaars. Zij wisselen onderling actuele informatie uit waardoor u snel op de hoogte bent van wat er speelt.

Actuele huizen- en marktkennis
Regels, wetgeving en trends wijzigen continu, de makelaar moet up-to-date blijven om optimale kwaliteit te kunnen garanderen. De VBO-makelaar is goed opgeleid en houdt zijn vakkennis op peil met de verplichte Permanente Educatietrainingen.

Deeldiensten
U kiest ervoor dat de VBO-makelaar de complete vastgoedbemiddeling regelt, van begin tot eind. Of dat u gebruik maakt van afzonderlijke diensten van de VBO-makelaar. Alleen het koopcontract opstellen bijvoorbeeld, U kunt dan zelf onderhandelen met de verkoper. Zo stelt u samen met uw makelaar het dienstenpakket samen waarvan u gebruik wilt maken en bespaart u op de kosten!

Klant- en servicegericht
De VBO-makelaar is klantgericht, luistert naar uw wensen, neemt ruimschoots de tijd voor u en kan desgewenst alle zaken uit handen nemen.

APK voor vastgoed
VBO Makelaar werkt samen met een landelijk netwerk van betrouwbare en deskundige aanbieders van woningkeuringen. Met een betrouwbare en deskundige keuring, heeft u zekerheid over de bouwkundige staat van uw droomhuis. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Snel en goed met eigen taxatienetwerk
VBO Makelaar beschikt ook over een eigen kwalitatief hoogstaand taxatienetwerk. U kunt on-line, dus snel, een taxatierapport aanvragen.

Uw VBO-makelaar biedt zekerheid
Uw VBO-makelaar is gehouden aan de gedragscode van VBO Makelaar en de algemene consumentenvoorwaarden (opgesteld i.s.m. Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond).

Hoogst haalbare erkenning
De VBO-makelaar is gecertificeerd volgens Europese norm EN 17024. De persoonscertificatie garandeert de vakbekwaamheid van uw makelaar. Dit DNV certificeringsschema is als enige in Nederland geaccrediteerd bij de Raad voor Accreditatie, de hoogst haalbare erkenning. Als het om iets waardevols als uw woning gaat, kunt u maar beter met de beste partij in zee gaan.

Brancheorganisatie met initiatief
Zo was de ‘3 dagen bedenktijd’, die nu wettelijk is geregeld, een initiatief van VBO Makelaar. De VBO makelaar is aangesloten bij een brancheorganisatie die initiatief durft te tonen en staat voor het consumentenbelang.

Verzekering
Al onze VBO-makelaars zijn verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Dit is ook in uw belang.

Klachtenbehandeling
Mocht u toch een klacht hebben, dan kunt u altijd terecht bij de afdeling klachtenbehandeling van VBO Makelaar die voortdurend werkt aan de kwaliteit van dienstverlening van haar leden. Een onafhankelijk tuchtcollege ziet toe op het handelen van onze makelaars.

Geschillencommissie voor extra zekerheid
Bent u toch niet tevreden? Dan kunt u zich richten tot de Geschillencommissie Makelaardij van de Stichting Geschillen Commissie, waarbij VBO Makelaar is aangesloten. Deze geschillencommissie is laagdrempelig, goedkoop en snel en behandelt de civielrechtelijke kant van de klacht.

Meer informatie over de brancheorganisatie:

VBO Makelaar, Gildeweg 5a, 2632 BD Nootdorp

 Postbus 135, 2630 AC Nootdorp

 Tel: 070 345 87 03

E-mail: vbo@vbo.nl

Website: www.vbo.nl


De VBO Makelaar, thuis in uw regio

Makelaardij de WitSlide2Slide3Slide4Slide5Slide6Slide7

Contact

Makelaardij de Wit is te vinden in het lommerrijke dorpje Delwijnen midden in de Bommelerwaard.

     

         Vluchtheuvelstraat 4
         5316 BE Delwijnen    

Wilt u een afspraak maken of graag telefonisch meer informatie inwinnen, dan kunt u bellen via telefoonnummer 0418 - 553100 of 06-10075627.

Ook kunt u per e-mail uw vragen stellen via info@makelaardijdewit.nl

Direct een taxatie aanvragen? Ga naar de taxatieaanvraagpagina!

Direct een bouwkundige keuring aanvragen? Ga naar het opdrachtformulier!

Makelaardij de Wit is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 11059319

Het BTW nummer van Makelaardij de Wit is: NL1265.23.654.B01

Privacyverklaring

Makelaardij de Wit heeft de wijze waarop ze persoonsgegevens verwerkt en gebruikt vastgelegd in een privacyverklaring. Makelaardij de Wit respecteert de privacy van alle klanten en gebruikers van de website. We dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van Makelaardij de Wit. Wees er dus van bewust dat Makelaardij de Wit niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van eventuele genoemde andere organisaties op de website van Makelaardij de Wit.

Wilt u weten hoe wij met uw gegevens om gaan, download dan de Privacyverklaring.

Woning taxatie

Woning taxatie

Het kan zijn dat u een taxatierapport van een woning nodig heeft dat is opgesteld door een erkende taxateur.

Lees meer

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Bij de aankoop van een woning komen heel wat zaken om de hoek kijken. Makelaardij de Wit kan u de deskundige hulp bieden die u bij het regelen van al die zaken nodig heeft.

Lees meer

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring

Overweegt u de koop van een bestaande woning? Voer zelf een echte onafhankelijke bouwtechnische keuring uit. Deze keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning en de kosten, zodat u goed weet wat u koopt!

Lees meer