Volg Makelaardij de Wit op Social Media

Het gezicht achter

Makelaardij de Wit is een kleinschalig kantoor gelegen in het lommerrijke dorpje Delwijnen midden in de Bommelerwaard gedreven door Liesbeth de Wit.   
 
Al op 18 jarige leeftijd was Liesbeth werkzaam op een notariskantoor in Nieuwegein. Hier kwam zij dagelijks in contact met makelaars en werd er veel over onroerend goed gesproken. Door verhuizing naar Nieuwaal en daardoor het dagelijkse fileleed op de A2 zag zij zich genoodzaakt haar baan op het notariskantoor op te zeggen en werk in de Bommelerwaard te gaan zoeken.

Aangezien dieren en dan met name honden ook een grote liefhebberij van Liesbeth zijn besloot zij zich om te scholen tot hondenkapster. Het resultaat was een eigen hondenkapsalon en dierenspeciaalzaak in Zaltbommel.

Na 10 jaar dierenspeciaalzaak begon het onroerend goed toch weer te kriebelen en toen Liesbeth een advertentie in de krant zag van een opleiding tot makelaar was de keus snel gemaakt. De opleiding werd met succes afgerond. Een eigen makelaarskantoor in Delwijnen is het resultaat.

Het gezicht achter1Het gezicht achter2Het gezicht achter3Het gezicht achter4Het gezicht achter5Het gezicht achter6Het gezicht achter7Het gezicht achter8

Contact

Makelaardij de Wit is te vinden in het lommerrijke dorpje Delwijnen midden in de Bommelerwaard.

     

         Vluchtheuvelstraat 4
         5316 BE Delwijnen    

Wilt u een afspraak maken of graag telefonisch meer informatie inwinnen, dan kunt u bellen via telefoonnummer 0418 - 553100 of 06-10075627.

Ook kunt u per e-mail uw vragen stellen via info@makelaardijdewit.nl

Direct een taxatie aanvragen? Ga naar de taxatieaanvraagpagina!

Direct een bouwkundige keuring aanvragen? Ga naar het opdrachtformulier!

Makelaardij de Wit is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 11059319

Het BTW nummer van Makelaardij de Wit is: NL1265.23.654.B01

Privacyverklaring

Makelaardij de Wit heeft de wijze waarop ze persoonsgegevens verwerkt en gebruikt vastgelegd in een privacyverklaring. Makelaardij de Wit respecteert de privacy van alle klanten en gebruikers van de website. We dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van Makelaardij de Wit. Wees er dus van bewust dat Makelaardij de Wit niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van eventuele genoemde andere organisaties op de website van Makelaardij de Wit.

Wilt u weten hoe wij met uw gegevens om gaan, download dan de Privacyverklaring.

Woning taxatie

Woning taxatie

Het kan zijn dat u een taxatierapport van een woning nodig heeft dat is opgesteld door een erkende taxateur.

Lees meer

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Bij de aankoop van een woning komen heel wat zaken om de hoek kijken. Makelaardij de Wit kan u de deskundige hulp bieden die u bij het regelen van al die zaken nodig heeft.

Lees meer

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring

Overweegt u de koop van een bestaande woning? Voer zelf een echte onafhankelijke bouwtechnische keuring uit. Deze keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning en de kosten, zodat u goed weet wat u koopt!

Lees meer