Makelaardij de Wit

8.6 / 10 1

346 beoordelingen

98% beveelt Makelaardij de Wit aan

Onno uit: Vuren
2020-08-03
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 8
voordelig en doeltreffend
Makelaar de Wit kwam voordelig uit de vergelijking voor de taxatie van mijn toekomstige huis. Het verdere contact was fijn.

Wijnand uit: Gorinchem
2020-07-03
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 7
zie hier onder .
Mevrouw de Wit is een vriendelijke makelaar en iemand die op tijd voor haar afspraak was, zelf iets te vroeg wat ik waardeer . Is zeer aan te bevelen .

Rob uit: Raamsdonksveer
2020-07-02
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 10
Snelle actie ondanks de drukte
Ondanks de drukte wist de makelaar tijd te vinden om onze taxatie te doen Voldeed precies aan onze wensen

Sietse uit: Brakel
2020-07-02
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 9
Fijne communicatie en goed resultaat
Communicatie verliep zeer goed, reageerde snel op onze vragen. Daarbij heeft ze ook goed werk geleverd. Wij zijn erg tevreden, en bevelen iedereen deze taxateur aan!

Brian uit: Rijswijk NBr
2020-06-26
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 10
De taxatie van onze woning door makelaardij de Wit voldoet in alle opzichten aan mijn verwachtingen.
Gedegen taxatie van woning en een uitkomst welke voldoet aan onze verwachting en met in onze ogen goede vergelijkbare objecten in het rapport meegenomen.

Laura uit: Gameren
2020-06-19
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 8
Proffesionaliteit is zichtbaar aanwezig, nette afhandeling en klantvriendelijke verschijning.
Afspraken is afspraak en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de gang van zaken.

Krista uit: Tiel
2020-06-09
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 8
Vriendelijk, deskundig en goede kwaliteit
De taxatie van ons huis is vakkundig uitgevoerd. De taxateur was een vriendelijke dame die rust en deskundigheid had en ons netjes op de hoogte hield van de voortgang van het proces (vanaf de aanmelding van onze opdracht tot en met de validatie van het taxatierapport). De doorlooptijd was wat langer dan verwacht maar dat is waarschijnlijk te wijten aan de drukte op de woningmarkt en de Coronacrisis. Prima ervaring, dank jullie wel!

Bart uit: Kerkdriel
2020-05-20
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 7
Prima
Keurig

Eric uit: Den Bosch
2020-05-15
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 8
Afspraken na vraagstelling nakomen.
Positief en een gedegen taxatie rapport, een prima prijs kwaliteits verhouding. Tevens was de communicatie per mail snel en duidelijk. Wij zijn tevreden.

Moniek uit: Tricht
2020-05-14
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 9
Goed taxatierapport met fijne communicatie
Ondanks dat Makelaardij de Wit druk was in deze tijd, hebben we toch voor haar gekozen. Het taxatierapport was redelijk snel uitgewerkt. Verder is Mevrouw de Wit goed bereikbaar via de mail en telefoon, want we kregen elke keer snel antwoord op onze vragen. Verder een goed uitgewerkte taxatierapport. Wij zijn hier erg tevreden over.

Izaak uit: Geldermalsen
2020-05-07
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 9
Prettig contact en een uitgebreid rapport als resultaat
-

H. uit: Wadenoijen
2020-05-07
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 8
Open communicatie, korte lijnen.
Betreft taxatie. De taxatie werd professioneel uitgevoerd binnen de van te voren afgesproken termijn. Opvallend is de snelle reactietijd op vragen. Prima dus. Al met al een professioneel en vlot doorlopen procedure.

Gerard uit: West Betuwe
2020-05-06
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 1
Erg slechte ervaring
Taxatie uitgevoerd ivm herfinanciering woning. Erg slechte ervaring met deze taxateur. Waardeontwikkeling van taxatie ligt bijna 15% (!) onder het gemiddelde voor onze gemeente en huizen in de directe omgeving. Daarbij ligt de waardering ook nog eens fors onder de waardestijging van de huizen die nota bene door de taxateur zelf referentieobject zijn gebruikt. Helaas is het rapport zonder enig overleg ter validatie ingediend bij NWWI, waarmee de taxatie dus direct definitief is gemaakt. Bij vragen over de behoudende taxatie komt nagenoeg geen enkele onderbouwing voor de forse negatieve afwijking ten opzichte van het gemiddelde, anders dan opmerkingen die onjuist zijn en waaruit blijkt dat de taxateur niet erg bekend is in onze regio. De taxateur staat niet open voor feedback en reageert inhoudelijk nagenoeg niet anders dan dat het werk naar eer en geweten gedaan is, het jammer is dat de professionaliteit in twijfel wordt getrokken en dat er betaald mag worden. Dit hele optreden levert dus dubbele kosten op door het moeten inschakelen van een tweede taxateur (second opinion). Ik zou deze taxateur voor in ieder geval de regio West Betuwe afraden!

Patricia uit: Leimuiden
2020-04-29
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 8
Fijne communicatie, snelle reacties en betrouwbaar rapport.
Ik vond het erg fijn dat de communicatie goed verliep en dat we elke keer op de hoogte werden gehouden van de voortgang. Soms was ik wat langzaam met reageren, maar gelukkig waren zij heel snel :). Wat ik prettig vond, is te weten dat toen ik zelf informatie uit de bouwkundige keuring wilde delen, mevrouw de Wit aangaf dat ze zoveel mogelijk zonder andere kennis, de taxatie wil uitvoeren. Zo is het resultaat een objectief beeld en dat vinden we ook belangrijk. Natuurlijk is in het rapport wel meegenomen dat we bepaalde werkzaamheden willen laten uitvoeren, die tijdens de bouwkundige keuring naar voren kwamen.

Diede uit: Sleeuwijk
2020-04-22
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 8
Prima verlopen
De taxatie verliep prima. Van te voren duidelijk contact gehad wanneer dit zou zijn, op tijd en het rapport was snel verwerkt!

Leendert uit: Leerdam
2020-04-14
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 10
Accuraat, deskundig en klantvriendelijk
Makelaardij de Wit heeft onze nieuwe woning getaxeerd. De service was snel en volledig. Heb de contacten niet alleen als vriendelijk maar ook als professioneel ervaren en zou anderen actief naar hen doorverwijzen!

Jasper uit: Tilburg
2020-04-06
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 10
Snelle service en goed rapport
Makelaardij de Wit heeft ons snel geholpen aan een NWWI gevalideerde taxatie voor een scherpe prijs. We zijn tevreden over de kwaliteit van het rapport en de communicatie is ook erg goed. Van harte aan te bevelen!

Paul uit: Hedel
2020-04-06
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 10
Kwaliteit en snelheid in één hand!
Makelaardij de Wit is verzocht ons huis te taxeren ten behoeve van een herfinanciering. De kijkafspraak was vlot ingepland, de taxateur nam voldoende tijd bij de opname en het taxatierapport was opgeleverd voor de afgesproken datum. Kortom een prima makelaar voor het opstellen van dergelijke taxaties.

Marlou uit: van der Linden
2020-04-06
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 10
Duidelijke communicatie en snel geregeld
Blij dat ik de taxatie voor ons nieuwe huis heb laten doen door Makelaardij de Wit! Na het invullen van de aanvraag werd ik al snel gebeld voor het inplannen van de taxatie. Dit werd op korte termijn ingepland en vervolgens ook snel uitgewerkt. In de tussentijd werd ik telkens op de hoogte gehouden per mail over de actuele status van de taxatie. Dat was prettig, zo wist ik precies waar ik aan toe was.

Marc uit: Gorinchem
2020-04-06
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 8
Degelijk en duidelijk
Alle facetten die belangrijk zijn voor waarde woning doorgenomen Tevens visueel vast gelegd en omschreven zoals besproken Een vak bekwame deskundige taxatierapport Dank

Henry uit: Engelen
2020-04-06
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 10
Opname kwam heel professioneel en zakelijk over op mij.
Vriendelijke en iemand die echt oog heeft voor details en goed de omgeving en het huis opneemt voor de definitieve beoordeling van de waarde.

Edwin uit: Wageningen
2020-04-06
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 6
Als ik belde werd ik goed geholpen, maar ik vond het jammer dat het te lang duurde
Het bodemverontreinigingsonderzoek duurde erg lang (externe partij). Dit zorgde ervoor dat het maken van het rapport te lang duurde waardoor ik nog net op tijd de financiering rond kreeg. Ik kreeg het idee dat er pas achter het bodemverontreinigingsonderzoek werd aangegaan wanneer ik meerdere keren naar de taxateur had gebeld. De taxateur was verder wel behulpzaam en hielp uiteindelijk toen het onderzoeksrapport binnen was om het zo snel mogelijk af te sluiten, maar zij had van mij wat meer initiatief kunnen tonen om ervoor te zorgen dat het rapport sneller binnen was (dit duurde meer dan een maand).

Mari uit: Drunen
2020-04-06
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 9
Goede ervaring, prettige persoonlijkheid, vakkundig
Komt afspraken na, is zorgvuldig, realistische taxatie.

Ruben uit: UTRECHT
2020-04-06
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 10
goede afstemming
helder proces

Harm van Delen uit: Gorinchem
2020-04-06
Aanbeveling: ja
Beoordeeld met een: 9
Professionele en klantvriendelijke taxateur
Professionele en klantvriendelijke taxateur. Bovendien een scherp tarief.

Contact