Het gezicht achter

Makelaardij de Wit is een kleinschalig kantoor gelegen in het lommerrijke dorpje Delwijnen midden in de Bommelerwaard gedreven door Liesbeth de Wit.

Al op 18 jarige leeftijd was Liesbeth werkzaam op een notariskantoor in Nieuwegein. Hier kwam zij dagelijks in contact met makelaars en werd er veel over onroerend goed gesproken. Door verhuizing naar Nieuwaal en daardoor het dagelijkse fileleed op de A2 zag zij zich genoodzaakt haar baan op het notariskantoor op te zeggen en werk in de Bommelerwaard te gaan zoeken.

Aangezien dieren en dan met name honden ook een grote liefhebberij van Liesbeth zijn besloot zij zich om te scholen tot hondenkapster. Het resultaat was een eigen hondenkapsalon en dierenspeciaalzaak in Zaltbommel.

Na 10 jaar dierenspeciaalzaak begon het onroerend goed toch weer te kriebelen en toen Liesbeth een advertentie in de krant zag van een opleiding tot makelaar was de keus snel gemaakt. De opleiding werd met succes afgerond. Een eigen makelaarskantoor in Delwijnen is het resultaat.

Contact