Ondanks het mooie lente-achtige weer van de afgelopen dagen zitten we nog middenin het stookseizoen! Hoe lager de buitentemperatuur, hoe hoger de jaarlijkse energienota…of niet?!

Wist u dat u geld kunt besparen door jaarlijks van energieleverancier te wisselen? En niet zo’n beetje ook, uw voordeel kan oplopen tot enkele honderden euro’s. De moeite waard om een avondje voor te gaan zitten!
Loopt uw energiecontract binnenkort af? Of heeft u een contract voor onbepaalde tijd? Dan kan het lucratief zijn om te wisselen van energieleverancier. Met name de overstapkorting die nieuwe klanten krijgen aangeboden maakt de overstap aantrekkelijk.
U kunt het meeste geld besparen door jaarlijks energietarieven te vergelijken en vervolgens gebruik te maken van een overstapkorting via een vergelijkingswebsite. Uw voordeel kan oplopen tot enkele honderden euro’s!

Enkele voorbeelden van energievergelijkingssites zijn De Energievergelijker van de Consumentenbond of gaslicht.com.
Vreest u voor administratieve rompslomp of overstapleed? Niet nodig! Met een paar eenvoudige invulvelden is uw overstap in no-time geregeld. Dat is nog eens een welkome financiële meevaller zo aan het begin van 2021!